länk på länk på länk...på länk


Här är länkarna till larvfötterna. Alla 400 000 000 stycken...

NEIN!! (igen!)

Nu är det riktigt illa! Har börjat med larvfötterna idag och det såg ganska bra ut så jag tänkte att det var dags att måla lite. Efter att ha hunnit måla det ena av två band så inser jag att färgen jag använde var på TOK för stark och fick plasten att falla i bitar! Sitter bara å tittar på det nu och hoppas att när färgen torkat att plasten ska ta ihop sig den med... men det ser j*vligt illa ut.

Tävling!


Vem kan gissa vad detta kommer att bli när det är målat & monterat?

det tar sig


Nå? Börjar ni kunna urskilja vad det ska bli...även om ni redan vet?

NEIN!

Ibland är man riktigt klantig! "Däcken" på pansarvagnen är i fyra delar styck och det är 18 stycken som ska göras. Det är två sorters däck och dom är gjorda för att överlappa varandra, det skulle vara 8st som låg bakom och 10 stycken som låg framför. Jag gjorde tvärt om vilket gör att det inte stämmer...alls. Så det var bara att försöka demotera och göra om, och det var då det hände! Lyckades bryta av en axel till däcken. Gjorde mitt bästa att laga det och det syns inte längre, men paniken var inte mindre för det. Bara så ni vet att inte allt går som på räls för mig ;)

detta är vad jag har gjort


underdelen tar form...

jag i arbete


Här ser ni iaf att jag faktiskt gör nåt ibland...

Lite segt

Eftersom arbetet med pansarvagnen går lite segt så blir det längre mellan inläggen jag gör. Det betyder dock inte att jag inte jobbar, det gör jag, för fullt. Ska ta kort så ni får se sen vad det är som tagit sån tid.
Trevlig helg!

Tigertank


Naven och underredet på pansarvagnen... nu har det riktiga arbetet börjat!

lite info om pansarvagnen


Här är alla 682 delar...

och här är en närbild på länkarna till banden/larvfötterna...

och slutligen en liten del av byggschemat.

Ser ni skillnad?


Vilken är modell och vilken är ett tryck på papper? ;)

Färdig!

Här är han nu, den 4:e och sista soldaten i skaran. Lägg märke till hans vita scarf som är slängd runt nacken på ett väldigt rebellsikt vis. Det tog inte fullt en månad att bli klar med herrarna och de bjöd på en trevlig resa. Så nu kan jag äntligen ropa KLAR!!
Men räds ej kära vänner! För det har bara börjat. Soldaterna ni fått se är blott en apertif för det som komma skall. Det är nu det gäller, the Kingtiger! Om inte allt för länge ska jag ge mig på den besten. Lägger upp bilder när det vankas.



Herr Schprautfeldinkelswein solar sig i glansen...

nästan klar

Av någon anledning glömmer jag bort att ta kort. Därför får ni knappt se arbetet utan bara före och efter-bilder. Lovar att bli bättre. Hade ett h-vete när rocken skulle monteras eftersom den var i fem delar, och när jag väl lyckats så var det kvar att täta skarvarna med min egna lilla blandning av lim, färg och tinner. Så klart så var det inte gjort på första försöket utan det tog ett tag innan skarvarna var helt täta och rocken inte som ut som ett pussel.

Här är han nu nästan klar...

Nr4


Här är soldat Nr4. Han är förvisso i delar men ni ska snart få se hur han ser ut monterad.

en helklädd Herr Götrich, med vänner


Hej hej hej! Jag skulle kunna be om ursäkt igen eftersom det nu gått ännu längre tid än sist... men det kommer jag inte att göra. Istället så får ni bilder på orsaken till varför jag inte uppdaterat. "Herr Götrich" är nu klar! Så skåda på bilderna och njut... eller nåt. Har även använt akvarellfärg för att göra dom skitiga (därför är de andra två gubbarna med igen, så ni får se hur de ser ut med schmüts på sig) och få en mer realistisk känsla. Hoppas ni kan se vad som är gjort på de små bilderna.

RSS 2.0