fejs


Före...                                 ...och efter.

tillbaka

Go'kväll kära vänner. Ber tusenfald om ursäkt om ni tycker att det gått lite för länge sedan jag uppdaterade men till mitt försvar så har jag haft bättre saker för mig ;). Iaf så får ni här en bild på den 3:e herren i sällskapet. Han är nyligen nedmoterad från sin plastram och har valt att vika ut sig varken slipad, polerad eller målad.


Herr Götrich visar upp sin bästa sida i denna tidsenliga tyska överrock i en härlig grå nyans med liten touch av...grått...

2 down, 2 to go...

   
Här är gubbe Nr  2 omålad, delvis målad och fullt målad...


 
...och här är han monterad och poserar i en moderiktig MP40, ett maskingevär som var VÄLDIGT inne på 40-talet.
Hans vän på foto Nr 3 & 4 bär en Karabiner 98k, standardgevär för tyska soldater under WWII.

mer å mer

     
Här har ni en kulspruta, två huvuden (med ögonbryn och ögon) och en ledsen soldat. Klippte sönder en pensel för att kunna göra mer noggrant. Kanske därför han är ledsen...

Bara historiska motiv!

Bara så alla vet detta, det finns inga som helst nazistsympatier i denna blogg! Det är ur strikt historiska perspektiv jag bygger den tyska armén! Mitt intresse ligger i modellbygget i sig.

arbetsplats


så här ser iaf mitt lilla hör ut, där jag utför storverk :)

pyttelitet

 
här är kulsprutan nymålad men omonterad

litet men kul

Är nu på gång att måla och montera en kulspruta som tillhör soldaterna, det är fyra stycken soldater så ni vet. Men det är en massa pillergöra, ska ta kort så ni får se.


gubbarna (och tanken) i lådan


här är lådorna så ni vet hur det borde se ut då det är klart

före målning och montering


en gubbe på G


Välkommen

Nu är det såhär att jag har gjort denna blogg mest för att kunna visa min nära och kära mina framsteg i modellbygget. Men alla är såklart välkomna.
Jag är så gott som novis inom modellbygget och hade med bloggen här tänkt visa min utveckling av kunskaper och mina lärdomar. Eftersom jag redan hunnit börja bygga och kom inte på idén föränn nu att göra en blogg så är en figur redan klar. Jag bifogar därför en bild här ovan så ni kan bli lite uppdaterade. Ska försöka komma ihåg att regelbundet uppdatera allt eftersom arbetet fortskrider. Det jag har tänkt bygga en tank (pansarvagn) med fotsoldater. Den tyska armén under andra världskriget. Hoppas ni finner det intressant.


RSS 2.0